Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь
![]() |
1. Закон України «Про захист населення від інфекційних хвороб» № 1645-111 від 06.04.2000 (статті 15, 22); 2. Закон України «Про систему громадського здоров’я» 2573-ІХ від 06.09.2022; 3. Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпеки та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р.; 4. Постанова КМУ «Про затвердження норми та Порядку організації харчування в закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» № 305 від 24.03.2021; 5. Наказ МОЗ України «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти» № 2205 від 25.09.2020 р. |
![]() |
![]() |
![]() |
||
|
![]() |
|||